Blog

169 příspěvků

🦆 Kačacie prsia na otvorenom ohni podľa Marka Pavalu

V tomto recepte vám Marek Pavala prezradí, ako pripraviť kačacie prsia na grilovacom tali FABINI & Fuego tak, aby perfektne vynikla ich šťavnatosť a plná chuť.

Kompletný sprievodca tlakovým hrncom FABINI & Pohlreich 💚

Tlakový hrniec je v každej kuchyni veľký pomocník. Ušetrí vám čas, energiu aj nervy a zároveň zachová v jedle chuť, šťavnatosť aj živiny. A keď je navrhnutý tímom FABINI a schválený samotným Zdeňkom Pohlreichom, viete, že máte v rukách poriadneho parťáka.

Tu je jednoduchý a praktický návod, ako z tlakového hrnca FABINI & Pohlreich vyťažiť maximum.

Recept Zdenka Pohlreicha: Ragù bolognese v tlakovom hrnci

Ako pripravuje bolonské ragú Zdeněk Pohlreich? Ukážeme vám, ako naňho, aby chutilo, ako by sa varilo celé hodiny. Vďaka tlakovému hrncu získate rovnakú hĺbku chutí za zlomok času. Tento recept Zdenka Pohlreicha je dôkazom, že aj klasika sa dá pripraviť rýchlo, jednoducho a chutne.

Paprikový šalát s burratou na ohni 🔥 podľa Mareka Pavalu

Papriky patria k zelenine, ktorých chuť sa na otvorenom ohni znásobí. V recepte Marka Pavalu sa dozviete, ako z pár základných surovín vytvoriť prílohu, ktorá bez problémov obstojí aj ako samostatný chod. Paprika, kde sa spája zadymená chuť so sladkou dužinou, svieža mäta a krémová burrata. To je kombinácia, ktorá jednoducho funguje.

Recept: Cestoviny so šampiňónmi za pár minút 🍝

Prídete domov z práce alebo zo školy, máte poriadny hlad, ale na dlhé varenie nechcete ani pomyslieť? Práve preto sme pre vás pripravili recept, ktorý zvládnete behom pár minút. 

Jednoduchá špargľovo-hrachová polievka 🌿🥣

Špargľovo-hrachová polievka vo farbe vašej obľúbenej značky riadu. 💚

Mohlo by sa vám páčiť

Košík
Naspäť do obchodu

Zatiaľ sa v košíku nič nenachádza.

Vrátenie do 60 dní bez udania dôvodu

Vzťahuje sa aj na použitý tovar