KošíkNaspäť do obchodu
- Celková cena:
- Zobraziť košík
169 příspěvků
V tomto recepte vám Marek Pavala prezradí, ako pripraviť kačacie prsia na grilovacom tali FABINI & Fuego tak, aby perfektne vynikla ich šťavnatosť a plná chuť.
Tlakový hrniec je v každej kuchyni veľký pomocník. Ušetrí vám čas, energiu aj nervy a zároveň zachová v jedle chuť, šťavnatosť aj živiny. A keď je navrhnutý tímom FABINI a schválený samotným Zdeňkom Pohlreichom, viete, že máte v rukách poriadneho parťáka.
Tu je jednoduchý a praktický návod, ako z tlakového hrnca FABINI & Pohlreich vyťažiť maximum.
Ako pripravuje bolonské ragú Zdeněk Pohlreich? Ukážeme vám, ako naňho, aby chutilo, ako by sa varilo celé hodiny. Vďaka tlakovému hrncu získate rovnakú hĺbku chutí za zlomok času. Tento recept Zdenka Pohlreicha je dôkazom, že aj klasika sa dá pripraviť rýchlo, jednoducho a chutne.
Papriky patria k zelenine, ktorých chuť sa na otvorenom ohni znásobí. V recepte Marka Pavalu sa dozviete, ako z pár základných surovín vytvoriť prílohu, ktorá bez problémov obstojí aj ako samostatný chod. Paprika, kde sa spája zadymená chuť so sladkou dužinou, svieža mäta a krémová burrata. To je kombinácia, ktorá jednoducho funguje.
Prídete domov z práce alebo zo školy, máte poriadny hlad, ale na dlhé varenie nechcete ani pomyslieť? Práve preto sme pre vás pripravili recept, ktorý zvládnete behom pár minút.
Špargľovo-hrachová polievka vo farbe vašej obľúbenej značky riadu. 💚
Drevený stojan na nože Arba z akácie
37,00 €44,00 €
Malá akáciová doska 28x20 cm
17,00 €20,00 €
Malá buková doska 28x20 cm
20,00 €24,00 €
Drevená špachtľa
5,00 €5,60 €
Drevená vareška
5,00 €5,60 €
Súprava dreveného príboru na šalát
10,00 €16,00 €