Blog

173 příspěvků

Francouzský toast „Croque Madame“ z jednej panvice 🍳

Chrumkavý sendvič s roztečeným syrom, zapečený s bešamelom a korunovaný sadeným vajcom. Znie to ako brunch v parížskej kaviarni, ale pripraviť si ho zvládnete za pár minút aj doma. A stačí vám na to jediná panvica. Stačí mať tú pravú – na prípravu odporúčame hlbokú panvicu Lucca 3.0.

Americká pizza z hlbokej panvice 🍕

Nadýchané cesto, chrumkavé okraje, paradajková omáčka a množstvo syra, presne tak má vyzerať poctivá Detroitská pizza. A to najlepšie? Zvládnete ju celú pripraviť v jedinej panvici – v hlbokej panvici Lucca 3.0, ktorá pečie rovnako dobre, ako smaží.

Kysnuté buchty bez plechu rovno z panvice 🥧

Mäkkučké, nadýchané, sladké - buchty poznáme ako klasiku z detstva. Pripravte si ich ľahko v netradičnom riade. Postačí vám hlboká panvica Lucca 3.0, ktorá nielen perfektne pečie, ale tiež udrží buchty pohromade, rovnomerne ich rozpečie a zospodu nespáli.

Mäsové guličky v paradajkovej omáčke v hlbokej panvici 🍝

Klasika, ktorá nikdy nesklame – voňavé mäsové guličky, domáca paradajková omáčka, al dente špagety a nastrúhaný parmezán. Na prípravu odporúčame hlbokú panvicu Lucca 3.0.

🦆 Kačacie prsia na otvorenom ohni podľa Marka Pavalu

V tomto recepte vám Marek Pavala prezradí, ako pripraviť kačacie prsia na grilovacom tali FABINI & Fuego tak, aby perfektne vynikla ich šťavnatosť a plná chuť.

Kompletný sprievodca tlakovým hrncom FABINI & Pohlreich 💚

Tlakový hrniec je v každej kuchyni veľký pomocník. Ušetrí vám čas, energiu aj nervy a zároveň zachová v jedle chuť, šťavnatosť aj živiny. A keď je navrhnutý tímom FABINI a schválený samotným Zdeňkom Pohlreichom, viete, že máte v rukách poriadneho parťáka.

Tu je jednoduchý a praktický návod, ako z tlakového hrnca FABINI & Pohlreich vyťažiť maximum.

Mohlo by sa vám páčiť

Košík
Naspäť do obchodu

Zatiaľ sa v košíku nič nenachádza.

Vrátenie do 60 dní bez udania dôvodu

Vzťahuje sa aj na použitý tovar