KošíkNaspäť do obchodu
- Celková cena:
- Zobraziť košík
Klasika, ktorá nikdy nesklame – voňavé mäsové guličky, domáca paradajková omáčka, al dente špagety a nastrúhaný parmezán. Na prípravu odporúčame hlbokú panvicu Lucca 3.0. Tento recept priamo na mieru nášmu riadu pripravil kuchár Matúš Hlavatý.
Postup:
Všetky suroviny na mäsové guličky zmiešajte a vytvarujte guličky. Nechajte ich 10 minút odležať.
V medzičase si v hlbokej panvici Lucca 3.0 pripravte paradajkovú omáčku. Orestujte postupne šalotku aj cesnak. Zalejte passatou, pridajte soľ s korením a zmes priveďte do varu.
Guľôčky potom jednoducho vložte rovno do omáčky a nechajte 20-30 minút povariť. Prípadne môžete v priebehu omáčku nariediť trochou vody do požadovanej konzistencie.
Uvarte špagety al dente a pridajte ich k omáčke aj guličkám. Všetko premiešajte a nechajte pár minút preľnúť chute.
Posypte parmezánom a nasekanou bazalkou.
✔️ Ideálna na omáčku a zmiešanie s cestovinami
✔️ Nahradí hrniec aj klasickú panvicu
✔️ Vhodné pre recepty z jednej panvice
✔️ Dlho drží teplo a hodí sa na servírovanie
Drevený stojan na nože Arba z akácie
37,00 €44,00 €
Malá akáciová doska 28x20 cm
17,00 €20,00 €
Malá buková doska 28x20 cm
20,00 €24,00 €
Drevená špachtľa
5,00 €5,60 €
Drevená vareška
5,00 €5,60 €
Súprava dreveného príboru na šalát
10,00 €16,00 €