KošíkNaspäť do obchodu
- Celková cena:
- Zobraziť košík
Kreatívny šéfkuchár Ambiente Tomáš Valkovič, ktorého môžete stretnúť napríklad vo vzdelávacom centre a tréningovej kuchyni Ambiente s výstižným názvom UM, pre vás pripravil recept na šťavnatý steak na panvici Lucca. Vyskúšajte jeho návod krok za krokom a ochutnajte steak ako z reštaurácie.
V tej chvíli začína prebiehať Maillardova reakcia, chemický proces, vďaka ktorému sa zvýrazní a zlepší chuť aj farba steaku. Mäso bude zvonku príjemne opečené a vo vnútri zostane šťavnaté. Poznáte ju tak, že sa mäso začne sprudka opekať a na chvíľu sa prichytí. To je však žiaduce. Až sa steak dostatočne opečie, sám sa od panvice odlepí a môžete ho otočiť a nechať opekať z druhej strany. Pre túto reakciu potrebujete kvalitný nerezový riad, ktorý dobre vedie teplo. Na nepriľnavom povrchu alebo na riade, ktorý nevedie teplo tak dobre ako nerez, sa vám nepodarí. |
Dobrú chuť!
Drevený stojan na nože Arba z akácie
35,00 €44,00 €
Malá akáciová doska 28x20 cm
16,00 €20,00 €
Malá buková doska 28x20 cm
19,00 €24,00 €
Drevená vareška
5,00 €5,60 €
Súprava dreveného príboru na šalát
13,00 €16,00 €
Súprava prostriedkov na kompletnú starostl...
10,89 €11,67 €